Hart voor Zorg: Interactief leren ervaren in de zorg

Hart voor Zorg is een initiatief dat digitale leermiddelen ontwikkelt om het leren in de zorg leuker en interactiever te maken. Wij geloven erin dat e-learning steeds belangrijker wordt als het gaat om kennisoverdracht binnen deze sector en vinden het belangrijk dat professionals uit de verschillende disciplines elkaar kunnen ontmoeten om van elkaar te leren. Op Hart voor Zorg vind je webinars, video’s, nieuws artikelen en evenementen die alles te maken hebben met ontwikkelingen, trends en kennisdeling voor de zorg professional. Ook leer je over termen zoals Triple C. Al onze webinars en nieuws items zijn gratis voor iedereen, zo maken we toegang tot kennis en ontwikkelingen mogelijk voor iedereen in de zorg die wilt leren!

Interactief leren, wat bedoelen wij daar nou eigenlijk mee? Digitaal leren kan door middel van een video bekijken of teksten lezen maar het kan ook door in groepen bij elkaar te videobellen; ofwel een webinar. Door interactief te leren kunnen studenten en professionals samen brainstormen, ideeën uitwisselen en kennis delen. Op deze manier ontstaat er sneller begrip en draagt dit bij aan een efficiëntere en leukere manier van leren.

Hart voor Zorg organiseert periodiek webinars over actuele onderwerpen, waarin experts uit de sector aan het woord komen. Een webinar is een online seminar, waarbij je via een computer of laptop verbonden bent met anderen die hetzelfde onderwerp volgen. Tijdens de webinars is er ruimte voor interactie en kun je vragen stellen aan de sprekers. Aanmelding voor onze webinars is gratis en ze zijn toegankelijk voor iedereen.

Misschien vind je ook leuk...