Afvallen met SLIMdiet

We worden ons steeds bewuster van onze levensstijl en gezond leven wordt steeds belangrijker, omdat dit een directe impact heeft op hoe oud we worden en de kwaliteit van leven. Afvallen is soms best lastig en veel mensen zijn dan ook op zoek naar een goede en duurzame manier van afvallen. Een methode van afvallen die voor veel mensen zeer effectief werkt, is een SLIMdiet. Dit dieet is gericht op maaltijd vervangende proteïne shakes en producten, waarbij het mogelijk is gewicht te verliezen en vervolgens ook op dit gewicht te blijven.

Variërende maaltijdvervangers

SLIMdiet is niet zoals sommige mensen een dieet dat alleen maar bestaat uit shakes. Er is namelijk een assortiment van producten dat gebruikt kan worden ter vervanging van de maaltijd. Voorbeelden hiervan zijn pannenkoek, brood en een omelet. Al deze producten worden gemaakt met hetzelfde proteïnerijke product in poedervorm dat wordt aangelengd met water. Het product is op verschillende manieren te gebruiken en kan bijvoorbeeld ook gebruikt worden om een pizzabodem van te maken of om in de koelkast op te laten stijven en een mousse van te maken. Het concept is dat je vier tot zes van deze producten per dag consumeert die alle overige maaltijden vervangen.

Keuze uit 36 producten

Een van de uitdagingen bij het volgen van een dieet, is dat het lastig is om steeds weer nieuwe gerechten en dingen te bedenken die passen binnen de regels van het dieet. Voor sommige mensen is dit een reden om af te haken, waarna er weer wordt teruggegrepen naar oude gewoontes en het gewicht er weer aankomt. Met SLIMdiet is er keuze uit 36 verschillende producten die zijn te combineren in diverse vormen, waardoor je vrijwel altijd genoeg hebt om uit te kiezen en ook gevarieerd kan blijven eten tijdens het dieet. Dit geldt niet alleen voor verschillende smaken, maar ook voor de substantie (vloeibaar of vast) en natuurlijk de temperatuur. In de ochtend is bijvoorbeeld een koude drank lekker, terwijl in de avond een warme vast variant passender is.

Resultaten verschillend per persoon en invulling

Het resultaat van ieder dieet, is verschillend per persoon. Iedereen reageert verschillend op een dieet en ook de mate waarin je met een dieet omgaat is bepalend voor het resultaat. Gemiddeld verliest een vrouw in de eerste weken rond de 1.5 kilo per week indien het SLIMdiet in zijn volledigheid gevolgd wordt. Een prettige bijkomstigheid aan deze vorm van dieten, is dat alles zeer gemakkelijk is om te maken en je ook wanneer je minder tijd hebt in een handomdraai een product klaar hebt, wat ervoor zorgt dat dit een vrij makkelijk dieetvorm is om je aan te committeren.

Misschien vind je ook leuk...